Instagram/Burak Tozkoparan
U NOVOJ GLORIJI

Burak Tozkoparan - turski roker kojem su slavu donijele sapunice

Mladi turski glazbenik postao je zvijezda nakon što je počeo glumiti u sapunici Tuđi život koja se prikazuje na Novoj TV, a donedavno mu nije bilo ni na kraj pameti da će mu slavu donijeti gluma, a ne glazba koja mu je najveća ljubav.

Buraka Tozkoparana (22) u Turskoj uspoređuju s Leonardom DiCaprijom i Jamesom Deanom, a obožavateljice ga doslovno opsjedaju:

– Prate me, opsjedaju kuću, plaču pred vratima – žali se Burak Tozkoparan, koji na Twitteru ima gotovo 18 tisuća sljedbenika, a na Instagramu i više od 350 tisuća. Djevojke mu se javljaju iz svih krajeva svijeta, dobiva 500 poruka na dan – a prije je dobivao “samo” šezdesetak. Cure mu nude izlazak, druženje i – brak.

No njega sve to, kaže, ne zanima jer je trenutno usmjeren na svoju karijeru. Glazba je oduvijiek sastavni dio njegova života i mislio je kako će se proslaviti kao glazbenik, a ne kao glumac, te je priznao kako je i svoju prvu ulogu dobio sasvim slučajno:

– Agencija koja je organizirala audiciju bila je smještena u boemskoj četvrti Džihangir, gdje sam te večeri imao svirku. Prije nastupa sam neobavezno otišao tamo i ne sanjajući da ću dobiti ulogu Ozana – govori mladi glumac.

Priču o ovom mladom rokeru koji je zaludio obožavateljice diljem Turske, ali i šire čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 25. veljače.

Linker
11. travanj 2024 15:59