JLP / Maciel-Nichole/X17online.com
PROGOVORILA O NOVOJ VEZI

Charlize Theron otkrila da ne planira vjenčanje

Poznata glumica napokon je progovorila o svojoj vezi s dugogodišnjim prijateljem Seanom Pennom (53) u intervjuu za lipanjsko izdanje Voguea, čiju naslovnicu krasi po šesti put.

– Sve se dogodilo vrlo prirodno. I prije nego sam shvatila, našla sam se u nečemu što je činilo moj život boljim. Ljudi koji me stvarno vole vide kakav je utjecaj sve to imalo na mene – priznala je Charlize Theron (38).

Glumica je 2012. posvojila sina Jacksona (2), a posljednjih nekoliko godina provela je sama, posvetivši se majčinskoj ulozi i nazivajući Jacksona jedinim važnim muškarcem u svojem životu. Zbog svega toga ljubav sa Seanom joj je došla neočekivano.

– Jako dobro znam što želim u životu i ˝on˝ mora moj život moći učiniti boljim, a moj život je stvarno nevjerojatan. Ono što želim reći je da se Sean uklopio u tu ulogu kao prijatelj i sve se dogodilo stvarno neočekivano… Bili smo stvarno jako dobri prijatelji – otkrila je glumica razvoj ljubavne veze.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Osim da je nevjerojatno sretna u novoj vezi, Charlize je otkrila i da ne planira vjenčanje.

– Recimo to ovako – nikada nisam sanjala o bijeloj haljini. A i na tuđim vjenčanjima sam mogla vidjeti koliko to mnogo posla zahtijeva. To bi trebala biti noć proslave ljubavi, a sve što možete vidjeti su parovi koji su cijelu noć razdvojeni kako bi bili sigurni da su gosti zadovoljni – otkrila je poznata glumica.

JLP

FOTO: JLP

Linker
16. travanj 2024 20:24