NOVO TIJELO

Christina Aguilera skinula desetak kilograma

Američka pjevačica i članica žirija u showu ‘The Voice’ vratila je dobru liniju i to je ponosno pokazivala u ružičastoj haljinici na druženju s novinarima koje je priredila televizijska kuća NBC.

Christina Aguilera (32) natukla je desetak kilograma u posljednjih par godina, govoreći kako je umorna od toga da mora ‘izgledala poput čačkalice’ te uklapanja u zadane okvire ljepote koji su suprotni njezinoj građi.

– Nisam ja neka mršava plavooka bjelkinja. Volim pokazivati dekolte, očito je da volim obline – govorila je u listopadu 2012. Aguilera u intervjuu za Billboard u kojem je naglasila kako više neće surađivati s diskografskim kućama koje imaju problema s njezinim kilogramima te kako više neće nuditi ‘tijelo na taj način’.

No, čini se da nije uspjela oduprijeti se pravilima koja vrijede u svijetu šoubiznisa te bespoštednim kritikama koje su dolazile iz medija – zbog kilograma je, ispričali su njezini prijatelji medijima, imala problema sa samopuzdanjem i bila depresivna. Aguilera se stoga podvrgla strogoj dijeti, redovito je vježbala jogu i radila s osobnim trenerom, a rezultat toga je desetak kilograma manje, što ponosno pokazuje u minihaljini.

Foto: Sipa/Cropix

Linker
18. travanj 2024 11:05