Instagram/selenagomez
PRVA LJUBAV

Cijeli svijet je bio protiv Justina Biebera i mene

Popularna pjevačica i glumica u intervjuu za V magazin, čiju naslovnicu krasi, otkrila je detalje svoje turbulentne veze sa slavnim pjevačem i priznala da ne bi ništa mijenjala.

Selena Gomez (22) nazvala je kanadskog pjevača Justina Biebera (20) svojom prvom pravom ljubavi i priznala da se veći dio te veze osjećala kao da je cijeli svijet protiv njih.

– Bili smo mladi i svi su nam govorili različite stvari…osjećali smo se kao da imamo samo jedno drugo, kao da je na neki način cijeli svijet protiv nas – izjavila je popularna pjevačica, koja je vezu punu prekida i mirenja započela sa samo 18 godina.

Selena je priznala da je njihov odnos bio čudan, ali da ništa ne bi promijenila jer je i njihova neuspjela veza jedna dobra životna lekcija.

– Mislim da će sa sljedećim dečkom sve biti drugačije, ali ne žurim u novu vezu tako da to neće biti tako skoro – izjavila je lijepa pjevačica i dodala da je nakon prekida s Justinom 2013. godine rijetko izlazila iz kuće kako bi izbjegla fotografe.

Par je potvrdio svoju vezu dolaskom na Vanity Fair Oscar party 2011. godine, nakon što se mjesecima nagađalo da se između mladih zvijezda rodila ljubav. Iako su vezu “službeno” prekinuli početkom 2013. godine, par je prošle godine u više navrata viđen zajedno, ali svoju ljubav nisu uspjeli obnoviti.

Linker
25. travanj 2024 16:58