DIZAJNERSKI DEBI

Claudia Schiffer predstavila kolekciju za zaposlene mame

Nakon što ju je najavila još prije nekoliko mjeseci, Claudia Schiffer prezentirala je u četvrtak u berlinskoj prodavaonici ‘Corner Berlin East’ svoju prvu dizajnersku kolekciju od kašmira za jesen/zimu 2011/12 . Riječ je o zajedničkom pothvatu slavne 40-godišnjeg supermodela i dizajnerice poznate po luksuznim asortimanima od kašmira, Iris von Armin.

Claudia kaže da joj je cilj stvoriti dugovječni brand koji će naslijediti i njena djeca, a ističe da je već godinama razmišljala o tome da se počne baviti modnim dizajnom. Napokon, odlučila se na odjeću kakvu i sama nosi svaki dan kao zaposlena mama, trčeći uokolo u praktičnim haljinama i džemperima od kašmira.

– Uvijek sam jako zaposlena, imam obiteljski život… Želim nositi istu odjeću i kada vodim djecu u školu, i kada idem na posao, ali i navečer kada poželim promijeniti samo modne dodatke – za Reuters izjavila je Schiffer, koja je udana za producenta Matthewa Vaughna (40) s kojim ima troje djece.

– Chic bez previše truda. To je bila ideja kolekcije – dodaje.

Kolekcija uključuje dugačke crne i mornarsko plave haljine, sive predimenzionirane kardigane te opuštene džempere, a cijene se kreću od 250 do 500 dolara. Osim u 50 prodavaonica diljem svijeta, uskoro će biti dostupna i na stranici za online shopping, www.net-a-porter.com .

Linker
19. travanj 2024 20:02