AMBASADOR RENOMIRANOG BRENDA

Cristiano Ronaldo pridružuje se elitnom društvu

Nogometna zvijezda pridružuje se timu sportskih zvijezda i slavnih ambasadora renomiranog švicarskog brenda satova TAG Heuer.

Svjetski lider u prestižnim i high-end kronografima, ponosno je objavio potpisivanje dugoročnog partnerstva sa svojim novim ambasadorom – nogometnom superzvijezdom Cristianom Ronaldom!

Dvostruko nagrađivan Zlatnom loptom (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta, kapetan portugalske reprezentacije i Real Madrida – Cristiano Ronaldo (29) pridružio se društvu slavnih Tag Heuerovih ambasadora poput Cameron Diaz i Leonarda DiCapria, tenisačice Marie Šarapove, šampiona Formule 1 Jensona Buttona, svjetskog prvaka u rellyu Sébastiena Ogiera i drugih. Tag Heuerovi ambasadori bili su i Brad Pitt i Uma Thurman, Tiger Woods te brojna legendarna imena Formule 1 – od Ayrtona Senne do Kimija Räikkönena, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela i Lewisa Hamiltona.

– TAG Heuer je najbolji u svom poslu i takav je već više od 150 godina. Niti jedan luksuzni brend nema ovako snažne veze sa vrhunskim sportom. Istovremeno – nevjerojatno glamurozan, a ujedno – poseban i nekonvencionalan brend – rekao je Ronaldo te dodao:

– Mogu reći da Tag Heuer i ja dijelimo iste životne odrednice: potpuno promijeniti postojeću igru, srušiti sve granice i nametnuti nova – svoja pravila. Iznimna je čast biti dio takvog snažnog i “pionirskog” nasljeđa – komentirao je nogometaš.

Cristiano snažno i potpuno predstavlja Tag Heuerovu filozofiju – rekao je Tag-ov direktor Stéphane Linder i nadodao:

– Kao i TAG Heuer i Cristiano teži perfekciji i gura sebe i svoje granice jače i dalje od bilo koga iz svoje branše. Ovo je prvi put da ulazimo u svijet nogometa i ne može biti bolje nego da to napravimo uz Cristiana te tako otvorimo novi trend i novi način povezivanja sa svojim fanovima – riječi su čovjek na čelu ovog vrhunskog brenda.

Rođen na otoku Madeira 1985.g. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Cristiano Ronaldo ili CR7) profesionalno je igrao u Portugalu prije nego li se priključio Manchester Unitedu 2003. gdje je zabio 100 golova tijekom 6 godina.

Postao je najskuplji igrač u povijesti kada se priključio prestižnom klubu Real Madridu 2009. godine.

Linker
25. travanj 2024 11:54