GEEK GIRL

Čudnovati smijeh Natalie Portman veliki hit na webu

Tijekom cijele svoje karijere Natalie Portman imala je status odmjerene zvijezde koja uvijek pazi na svoje ponašanje i brižljivo dozira koliko će u javnosti otkriti dijelove svojeg privatnog života. No, ljubav je očito čudna stvar, pa je i atraktivna holivudska trudnica na dodjeli Zlatnih globusa, gdje je zahvaljujući ulozi u filmu proglašena najboljom glumicom u drami, pokazala svoju ljudsku stranu.

– Znate onu scenu u kojoj Benjamin glumi lika koji kaže da nikada ne bi spavao sa mnom. On je najbolji glumac, jer potpuno laže. Totalno želi spavati sa mnom – ispričala je u govoru zahvale Natalie Portman šalu na račun svojeg zaručnika Benjamina Millepieda, koji je ujedno i otac njezinoga budućeg djeteta. Millepied je baletan koji joj je bio instruktor u pripremama za lik balerine, ali je ujedno i sam imao epizodnu ulogu u filmu “Crni labud”.

Nakon ispričane šale Millepied se lagano osmjehnuo, no Portman se iskreno nasmijala proizvevši pomalo čudne zvukove, koje su američki mediji nazvali “štreberskim smijehom”.

U samo nekoliko dana njezin je smijeh postao jednim od najspominjanijih na internetu, a neki su si dali toliko truda da od njega i naprave zabavni video.

­

Linker
19. travanj 2024 22:27