DUGOGODIŠNJA VJEŽBAČICA

Danijela Martinović otkrila omiljene vježbe za vitku liniju

Splićanka Danijela Martinović ambasadorica je projekta Pokreni se koji promovira zdrav život i tjelovježbu kao sastavni dio istoga, a ususret subotnjem vježbanju na Prokurativama pjevačica je otkrila svoje najdraže vježbe kojima održava vitku liniju.

– Trenutno sam zaljubljena u body weight vježbe u kojima se koristi samo snaga vlastitog tijela, a ja prakticiram ovo najmanje četiri puta tjedno. Važno mi je su treninzi različiti i zabavni. Dakle, novac nije presudan da biste vježbali. Samo krenite na bicepse ponosne i udri po sklekovima i marincima – poručila je simpatična Splićanka.

Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad turneje u ovu subotu 07. lipnja u 18 sati na Prokurative.

– Split je idealan grad za vježbanje u prirodi, a južna strana Marjana nešto je najljepše što sebi možete priuštiti. Ne propustite priliku za subotnje vježbanje uz Pokreni se na našim Prokurativama – poručila je pjevačica.

Edukativni projekt Pokreni se ovog nas ljeta očekuje u pet gradova Hrvatske. U svojoj drugoj sezoni vodeći hrvatski stručnjaci sa Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Definicije Hrane i Biotreninga, ukazivat će na goruće probleme te davati rješenja kako da budemo aktivniji i zdraviji.

Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon će dobiti NIVEA poklon, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Helath, proteine GAZ i brojna druga iznenađenja.

Linker
17. travanj 2024 16:47