NOVA GLORIA

Danijelu volim tiho već 16 godina

Vijest da se Petar Grašo vraća na domaću glazbenu scenu razveselila je njegove mnogobrojene poklonike, ali i sveopću javnost budući se radi o jednom od najuspješnijih i najprodavanih hrvatskih glazbenika.

Petar Grašo (38) s pjesmom Uvik isti nastupit će na Splitskom festivalu gdje će se natjecati sa svojom dugogodišnjom ljubavi. Naime, Danijela Martinović nastupat će na istom festivalu i to s pjesmom koju joj je napisao njen dragi. Njihova ljubav traje već gotovo 16 godina tijekom kojih su postali pravi životni partneri.

Kako gledate na brak?

– Danas kad se brakovi raspadaju brže nego što su se sklopili, moje je mišljenje da ga zaista nema smisla spominjati kao sakrament koji je ekstremno bitan. Brak je važan onoliko koliko je važan ljudima koji ga sklapaju. Jer inače što? Nisam dobar čovik jer nisam u braku? A tamo neki, koji će maltretirati, čak i udariti ženu jer mu je na pijat stavila komad malo tvrđe teletine, je dobar jer je u braku? Odrastao sam u izuzetno skladnoj obitelji koja je nakon nekoliko godina shvatila da živim fantastično. Nama ne trebaju pirevi, janjci, šušur… Zasad, Danijela i ja odlučili smo se voljeti tiho. I živimo kao i svi drugi parovi.

Diana Šetka

Cijeli ekskluzivni intervju s Petrom Grašom možete pročitati u novoj Gloriji koja je na kioscima od 3. srpnja. Glazbenik je u razgovoru za Gloriju govorio o dugogodišnjoj stanci u karijeri, koje su mu druge velike strasti u životu osim glazbe, kako se nosio sa svojedobnim tračevima da je gay, o ljubavi s Danijelom, neostvarenim željama i još mnogočemu.

Related content
Linker
21. travanj 2024 00:48