Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
STIŽE TREĆA BEBA

Daria Lorenci Flatz blista u osmom mjesecu trudnoće

Zagrebačka glumica stigla je na premijeru filma Život je truba u kino Europa i zablistala u crvenoj haljini u osmom mjesecu trudnoće.

Iako još sitno broji do rođenja trećeg djeteta, Daria Lorenci Flatz (39) stigla je na premijeru komedije redatelja Antonia Nuića u kojoj glavne uloge igraju Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković i Filip Šovagović.

Daria je zablistala u jednostavnoj crvenoj haljini koju je kombinirala s crnom kožnom jaknom i malom torbicom sa zakovicama.

Foto: press

Foto: press

Zagrebačka glumica uz šestogodišnje blizance nije planirala još djece – a i liječnici su tvrdili da zbog problema sa štitnjačom više ne može zatrudnjeti – pa joj je druga trudnoća bila pravo iznenađenje.

Daria i njen suprug, grafički i web dizajner Emil Flatz, presretni su što će ponovno postati roditelji.

– Kad sam shvatila da sam trudna, nisam mogla vjerovati jer su liječnici tvrdili da zbog problema sa štitnjačom više neću moći zatrudnjeti. A još me više iznenadilo koliko smo se suprug i ja tome razveselili – priznala je glumica u rujnu u intervjuu za Gloriju te dodala kako je s olakšanjem primila vijest da ovaj put čeka samo jedno dijete.

Pogledajte u fotogaleriji tko je još stigao na premijeru filma Život je truba!

Linker
20. travanj 2024 05:09