SIPA/CROPIX / AFP
ZAJEDNIČKI PROJEKT

David Beckham: Ponosan sam što surađujem s Princem

David Beckham (39) i Princ William (31) pokrenuli su novu zajedničku kampanju čiji cilj je briga i zaštita životinja. Vojvoda i nogometna zvijezda vrlo zainteresirano su raspravljali o mogućnostima zaštite i najvećim prijetnjama.

– Uistinu sam ponosan što sam dio tako važne inicijative i što surađujem s Princem – izjavio je David, a jednako zadovoljstvo izrazio je i princ William:

– Očuvanje i zaštita životinjskog svijeta za mene je vrlo bitan projekt – rekao je Vojvoda te dodao kako je važno što u tome ima potporu sportaša je sport ima velik utjecaj na cijeli svijet i najbolji je način širenja svijesti o bilo kakvim problemima.

Britain's Prince William, Duke of Cambridge, (R) and former England football player David Beckham (L) pose with a signed shirt during an event to launch the United for Wildlife campaign #WhoseSideAreYouOn which aims to use the power of sport to raise awareness of conservation issues around the world, in central London on June 9, 2014. The Duke of Cambridge, president of United for Wildlife, was joined by David Beckham, who heads a team of sporting stars backing the campaign to engage young people's support on social networks to combat the illegal trade in wildlife products. AFP PHOTO / LEON NEAL
/ AFP

Foto: Sipa/Cropix

– Za dvije tisuće životinjskih vrsta postoji prijetnja da zauvijek izumru – upozorio je Princ i dodao kako je vrijeme da svi zauzmemo jasan stav o nultoj toleranciji prema krivolovcima.

David će biti jedan od brojnih sportaša ambasadora koji će svojim pojavljivanjima i govorima propagirati zaštitu životinja:

– Sport je jako važno oruđe za angažiranje oko najvažnijih pitanja i podizanje svijesti o očuvanju životinja i okoliša – zaključio je slavni nogometaš.

Linker
18. travanj 2024 14:17