PRED KRAJ KARIJERE

David Beckham: Želim da me pamte po nogometu

David Beckham (37) jedan je od najboljih engleskih nogometaša, ali nije samo njegov nevjerojatni talent izazivao zanimanje javnosti već i buran privatni život kao i modni angažman.

Iako je igrao za neke od najboljih svjetskih nogometnih klubova Beckham se i dalje brine kako će ostati upamćen. Tridesetsedmogodišnji vezni igrač L.A. Galaxyja često je bio angažiran kao model, a posebno je upamćeno ostalo njegovo poziranje u donjem rublju.

– Kroz nekoliko godina mi je postalo lakše skinuti se za potrebe snimanja, ali kada sam bio u New Yorku vidio sam golemi poster na kojem poziram u donjem rublju i jednostavno me šokirao. Izašao sam iz auta kako bih ga fotografirao, a neki prolaznik mi je dobacio kako mi penis izgleda ogromno. To je bilo pomalo neugodno i smiješno u isti tren. – ispričao je magazinu Esquire.

Želim biti upamćen kao dobar nogometaš zato što je to nešto čime sam se bavio dugo godina. A kasnije, tko zna što će biti. – nastavio je Beckham na temu svojeg skorog umirovljenja. Duga karijera omogućila mu je upoznavanje i druženje s drugim slavnim ličnostima, a David posebno cijeni odnos s prinčevima Williamom i Harryjem koje smatra svojim prijateljima.

– To je jedan normalan odnos, oni su izrazito opušteni i vole sport tako da se dobro slažemo. William na žalost navija za Aston Villu, zbog čega ga redovito podbadam, ali sve je to u granicama prijateljske zezancije. – ispričao je ovaj otac četvero djece za koju je u intervjuu imao samo riječi hvale napominjući kako ga oni drže na zemlji i u svemu prvo misli na njih.

Linker
18. travanj 2024 21:25