Screenshot Youtube
THE ELLEN DEGENERES SHOW

Dax Shepard opsjednut Bradom Pittom

Poznati glumac gostovao je u showu slavne voditeljice Ellen DeGeneres (56) kojoj je priznao da je stvarno veliki obožavatelj Brada Pitta (50).

Dax Shepard (39) opsjednutost svoje supruge Kristen Bell (33) ljenjivcima usporedio je sa svojom opsesijom slavnim glumcem.

– Imam stvarno jake osjećaje prema Bradu Pittu, a sve je počelo 1994. i Bradovom ulogom Tristana Ludlowa u filmu Legedna o jeseni – otkrio je glumac, zvijezda TV serije Roditelji i djeca.

FOTO: Sipa/Cropix – Brad Pitt u filmu Legenda o jeseni

– Stvarno sam opsjednut. On ima odličan ukus, volim sve njegove filmove, filantrop je i još k tome dostojanstveno stari – priznao je Dax dodavši da Brad stvarno izgleda prekrasno.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Dax je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, koju je vodila Ellen DeGeneres, imao priliku upoznati svog idola s kojim je čak kratko i popričao.

– Nisam ga nikad prije upoznao, ali nisam niti želio jer sam se bojao da od treme neću moći razgovarati s njim – priznao je glumac čiji su se strahovi ostvarili na dodjeli najprestižnijih filmskih nagrada.

– Jako mi se sviđa tvoj film – rekao mu je Brad Pitt, ali je glumac od uzbuđenja potpuno zaboravio da je režirao film Hit and Run pa mu je Brad uz pomoć pantomime objasnio što mu želi reći.

Dax je priznao da se uopće nije snašao, samo se zahvalio na komplimentu i sjeo s ogromnim osmijehom na licu. Da situacija bude još neugodnija u tom je trenutku počeo In Memoriam – dio dodjele na kojem se okupljeni prisjećaju preminulih glumaca, a Dax kaže da se pod dojmom najboljeg komplimenta koji je ikad dobio nije mogao prestati smijati.

Ellen je na kraju emisije poznatog glumca iznenadila originalnim poklonom – velikom uokvirenom slikom na kojoj su Brad Pitt i on.

Pogledajte video!

Linker
26. studeni 2021 16:37