LJETNI BROJ

DELICIJE - Glorijino luksuzno izdanje za gurmane

U novom broju Glorijinog izdanja Delicije najbolji domaći i svjetski kuhari i slastičari otkrivaju: Kako pripremiti jelovnik za svačiji ukus.

Na stranicama ljetnog broja Delicije pronađite recepte slavnih kuhara: Francuza Lionela Levyja i Guillaumea Sourrieua, Belgijanca Sang Hoona Degeimbrea te japanskog kuhara Yuheia Amana, dok je detalje iz svog života otkrio i Buddy Valastro, slavni američki slastičar kojeg obožavaju pjevači i holivudske zvijezde.

Od domaćih snaga recepte su pripremili Dragana Juričko, koja očarava izradom slastica, zatim šef kuhinje dubrovačkog hotela Excelsior Petar Obad i Priska Thuring, Kanađanka rođena u Švicarskoj, a odnedavno stanovnica Zagreba. Pero Savanović iz Primoštena priredio je malu školu klasika dalmatinske kuhinje, a za novi broj kuhala je i najbolja amaterska kuharica, pobjednica MasterChefa Iva Pehar, dok je Rudolf Štefan, vlasnik i chef najboljeg hrvatskog restorana Pelegrini, otkrio svoje inovativne recepte.

Sve te i brojne druge recepte za neodoljivu gozbu pronađite u novom broju Glorijinog izdanja Delicije, koji je u prodaji od 23. lipnja, a uz koji je na dar Franck 3 u 1 kakao stick.

Linker
25. travanj 2024 23:12