Saša Burić
ZA IDEALNO LJETO

Dok palme njišu haljine...

Već drugu godinu voditeljica glazbenog festivala u Vodicama, Riječanka Ana Radišić (25) za idealno ljeto treba samo tri stvari – lepršavu haljinu, preplanulu put i – dobru pjesmu.

Kad je grupa Haustor osamdesetih godina pjevala svoj veliki hit Djevojke u ljetnim haljinama volim, Ana Radišić još se nije ni rodila, no 25-godišnja urednica i voditeljica na CMC-u savršeno se uklapa u sliku ljetne zavodnice. I to ne samo zbog svog modnog stila koji se vrti oko ženstvenih haljinica, tunika, šorceva i laganih kombinezona. Naime, apsolventica Pravnog fakulteta, koja je zbog angažmana na glazbenom TV kanalu rodnu Rijeku ove godine zamijenila Zagrebom, obožava ljeto, sunce i more.

– Šešir i sunčane naočale najvažniji su mi dodaci – imam nekoliko omiljenih modela koje nosim u svečanim i casual kombinacijama – otkrila je voditeljica.

Saša Burić

Haljina Michael Kors 1999 kn, Xyz; ogrlica 199 kn, Accessorize; cipele 549 kn, Aldo; narukvica 99 kn i šešir 99 kn, oboje Accessorize.

– Uživam u mirisu mora, osjećaju soli na koži i u kosi… Ljeti se gotovo uopće ne šminkam jer brzo uhvatim boju, koja najviše dolazi do izražaja uz jednostavan i prirodan izgled. Jedini modni dodatak bez kojeg ne mogu zamisliti iduće mjesece su naočale te dobra pjesma – kaže voditeljica iza koje su godine učenja klavira u glazbenoj školi.

Glazba joj je oduvijek glavni pokretač jer, kako kaže, to je jezik koji svi razumiju. Ne čudi stoga što je već drugu godinu upravo njoj u ruke dana voditeljska palica CMC festivala. A kad se 13. i 14. lipnja na pozornici u Vodicama pojavi u raskošnim haljinama dizajnera Ivana Alduka, spojit će sve svoje ljubavi: ljeto, modu i glazbu.

Saša Burić

Tunika 349 kn, Mango; cipele 599 kn, Aldo; šešir 79 kn, Accessorize; Celine sunčane naočale 2150 kn, Optika Anda.

Saša Burić

Pinko hlače 2589 kn i tunika 1890 kn, Xyz; narukvica 99 kn, Accessorize.

Saša Burić

Crveni kombinezon 450 kn, Cesarica; Dsquared narukvica 1289 kn, Xyz; ogrlica 199 kn, Accessorize; cipele 599 kn, Aldo.

Dolores Tolić

Linker
19. travanj 2024 19:10