EKSKLUZIVNI INTERVJU

Dr. Oz za Gloriju: Obožavam Hrvatsku

U novom broju Glorije tajnu svojeg televizijskog uspjeha, ali i zdravoga života, otkrio je jedan od najpopularnijih svjetskih liječnika – Mehmet Oz . Zahvaljujući prvo pojavljivanju u showu Oprah Winfrey , a zatim i vlastitom televizijskom showu “Dr. Oz”, taj američko-turski kardiokirurg postao je jedan od najutjecajnijih osoba u Sjedinjenim Američkim Državama, što je titula koju mu je dao časopis Time, a u razgovoru za Gloriju priznao je da dobro poznaje i – Hrvatsku.

– Obožavam Hrvatsku. Prvi put sam došao u vašu zemlju prije petnaestak godina i odmah sam se oduševio. Otada sam dolazio još nekoliko puta, posljednji put prije tri godine. Upoznao sam dobro Split i južnodalmatinske otoke, a ne trebam ni govoriti koliko mi se sviđa Dubrovnik – kazao je dr. Oz, s kojim je Glorijin novinar Josip Jurčić razgovarao na nedavnom Televizijskom festivalu u Monte Carlu.

Osim opčinjenosti Hrvatskom, 52-godišnji liječnik otkrio je i tajnu kako istodobno živjeti zdravo i uživati u životu.

– Najvažnije je raditi ono što volimo. Ako se prisiljavamo na nešto što ne volimo, ne ćemo uspjeti. Trebamo izabrati dijetu koja nam odgovara, a ako ne volimo ići u teretanu, bolje da se bavimo nekim sportom koji nam odgovara. Mogućnosti su goleme, samo moramo sami odlučiti što želimo – kazao je dr. Mehmet Oz za Gloriju.

Što je dr. Oz otkrio o svojem dugovječnom braku, slušaju li ga djeca, zašto se svađa s Oprah Winfrey i još niz zanimljivih odgovora pročitajte u intervjuu objavljenom u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 919) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
19. travanj 2024 04:53