JLP
TJEDAN MODE U PARIZU

Dva pariška stila Viktorijine anđelice

Karlie Kloss (22) prošetala je Parizom u dvije različite kombinacije i pokazala kakav dnevni i večernji stajling voli.

Simpatična manekenka u glavni grad Francuske stigla je poslovno, ali je unatoč tome pronašla vremena za druženje s prijateljima i razgledavanje grada ljubavi preko dana, dok je navečer uživala na after partyju.

Karlie je za razgledavanje Pariza preko ramena prebacila bež kaput, koji je kombinirala s crnim hlačama, sivom košuljom i bijelom torbicom.

JLP

FOTO:JLP

Mlada manekenka zračila je elegancijom, a unatoč sunčanim naočalama iza kojih se sakrila, nije uspjela izbjeći brojne obožavatelje kojima je rado podijelila autograme.

Karlie se našla u Parizu jer je nosila revije na Tjednu mode, a nedavno je otkriveno i da je tražena manekenka postala novo zaštitno lice francuske beauty kuće L’Oreal Paris.

Zadovoljna najnovijim poslovnim uspjesima, Karlie je nakon revije koju je nosila za modnu kuću Balmain, uživala s ostalim manekenkama na njihovom after partyju, a tom prilikom odjenula je haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno.

Karlie je minimalnom šminkom i jednostavnom frizurom sav naglasak stavila na maxi haljinu leopard uzorka s visokim prorezom, a večer je provela u društvu kolegice Kendall Jenner.

JLP

FOTO:JLP

Linker
23. travanj 2024 08:29