GLAM I LISCA

Dvostruka doza glamura

Dvostruka promocija – nove kolekcije Lisce i novog broja luksuznog magazina GloriaGLAM – donijela je sinoć glamour u zagrebački hotel Westin. Brojni uzvanici sa znatiželjom su pogledali modnu reviju u Kristalnoj dvorani i doznali što Lisca nudi kao modne trendove za nadolazeću sezonu, a potom i prelistali Glam na 17. katu hotela Westin, gdje je u dvorani Opera organizirana zabava povodom objavljivanja novog broja magazina koji će na kioske doći u ponedjeljak, 6. travnja.

Pjevačice Marija Husar, Antonija Šola i Tereza Kesovija te modni stručnjaci Viktor Drago, Matija Vuica, Neven Ciganović i Nenad Korkut tako su imali priliku da među prvima daju komentare na viđene novitete, ali sinoćnja večer ipak je pripala televizijskim zvijezdama – Danijeli Trbović i Barbari Kolar, koja ujedno i krasi naslovnicu novog Glama.

– Uh, njezina je bila tako davno da je se ni ne sjećam – s osmijehom je izbjegla Barbara Kolar mogućnost usporedbe svoje GLAM naslovnice s onom njezine prijateljice Danijele Trbović, s kojom je i došla na zabavu.

Linker
25. travanj 2024 19:55