Marko Grubišić/Gloria
ZBOG LJUBAVI

EKSKLUZIVNO U GLORIJI Vlatka Pokos: Selim se u Kanadu

Zagrebačka voditeljica i pjevačica seli se u Kanadu, a na tu drastičnu odluku nagnali su je, kaže, maliciozni napisi u novinama, komentari na internetu, nepoželjnost na svim televizijama i radijima, ali i ljubav prema Ivici Biljanu, s kojim je u vezi šest mjeseci.

– Kad sam već potpuno digla ruke od muškaraca, upoznala sam Ivicu – kaže Vlatka Pokos (45) koja uskoro seli k svom dragom u Kanadu, koji živi blizu jezera Ontario.

Je li razlog preseljenja vaša veza s Ivicom Biljanom? – O odlasku iz Hrvatske razmišljam osam godina. Nakon ružnog razvoda, medijskog linča i svega što sam prošla po sudovima, stalno sam se nadala da će se sve to jednom zaboraviti i da će ljudi napokon shvatiti kakva sam uistinu osoba. Ali, nažalost, to se nije dogodilo – započela je Vlatka svoju ispovijest.

Iako je trenutno veoma zaposlena, pri završetku je fakulteta turističkog menadžmenta i duž naše obale snima serijal od deset emisija za Nautical Channel, program specijaliziran za nautički turizam, koji će se oko Nove godine početi emitirati u 44 zemlje, Vlatka polako pakira kofere, prodaje stan i priprema se za novi život u Kanadi.

Ispovijest voditeljice u kojoj govori o svim razlozima zašto napušta Hrvatsku koju obožava, gdje govori o svojoj novoj ljubavi, što će za početak raditi u Kanadi, ali i kako je podnijela gubitak bake koja ju je odgojila čitajte u novoj Gloriji koja je na kisocima od 24. lipnja.

A uz novi broj iskoristite i posebnu ponudu Gloria + naočale za samo 59, 90 kn: izaberite sunčane naočale u tri različita modela s kvalitetnom UV zaštitom.

Linker
25. siječanj 2023 19:31