VELIKI ZAVODNIK

Ewan McGregor: Imao sam uistinu mnogo žena

Škotski glumac Ewan McGregor (41), zvijezda filmova poput “Trainspotting”, “Ratovi zvijezda”, “Moulin Rouge!”, kao i nezavisnih produkcija i kazališnih predstava, na ekranu je veliki zavodnik, ali se i o njegovom privatnom životu često šaputalo i nagađalo, pa se tako nekoliko puta pročulo kako je nježnosti potražio i izvan bračne postelje.

Ewan je, naime, već 17 godina u braku s Francuskinjom Eve Mavrakis (45), s kojom ima četiri kćeri, Claru Mathilde (16), Esther Rose (10), Jamiyan (10) i djevojčicu posvojenu prošle godine čije je ime javnosti nepoznato. Ewan je u intervjuu Grahamu Nortonu nedavno priznao kako je prije braka s Eve uistinu spavao s “mnogo, mnogo, mnogo djevojaka”, ali tvrdi kako mu je već prvi pogled na nju promijenio život. Bilo je to na snimanju televizijskog šoa “Kavanagh QC”, prije negoli je postao velika holivudska zvijezda.

– Na prvi sam pogled znao da želim biti s njom i to na način različit od veza s mnogo, mnogo, mnogo žena koje sam ranije ljubio. I nisam se prevario – ona je bila pravi izbor. Divno je s nekim biti toliko dugo i osjećati se ugodno u njenom društvu – kaže McGregor.

Par se vjenčao 1995. godine i danas živi u Los Angelesu. McGregor je uvijek odbijao glasine o svojim izvanbračnim aferama, poput onih koje su se pojavile 2001. kada je s Nicole Kidman glumio u “Moulin Rougeu!”. Godine 2010. povezivali su ga, pak, s glumicom Melanie Laurent s kojom je snimio “Početnike”. Avanturističkog duha, Ewan često motorom putuje svijetom, pa mu se prilike za “šaranje” doista često pružaju. Ali ako je suditi prema načinu na koji govori o supruzi, zgodnom glumcu takve su primisli vrlo daleke.

Linker
24. travanj 2024 22:57