GLAZBA SPAJA LJUDE

F5 i Muzika360.com poklanjuju besplatnu muziku

F5 mladi je hrvatski bend koji je svoj prvi singl Listen To predstavio u sklopu kompilacije muzika360.com , na kojoj se uz njih nalazi još sedam sjajnih izvođača.

Na Muzika360.com sve pjesme dostupne su kao besplatan download kako bi novi i “drugačiji” izvođači lakše došli do svoje publike.

Producent albuma F5 i član benda, Robert Nappholz, dobitnik je diskografske nagrade Porin za produkciju albuma alternativne glazbe (Idu Bugari grupe Kawasaki 3p) 2010. godine, a pjevačica Nikolina Kovačević zasigurno je jedna od najvećih talenata koja se pojavila u showu Hrvatska traži zvijezdu.

Sjajni F5 samo su jedan od osam bendova koje možete poslušati u sklopu kompilacije Muzika360.

Na kompilaciji se nalaze snimke svjetske kvalitete, a neki od tih izvođača uživaju i sasvim respektabilne međunarodne karijere – no nažalost, i dalje su posve nepoznati u vlastitoj zemlji projekt Funky Destination, projekt Partito Jesus Comunista, duo Atmospheric, Elma, Matej Meštrović, Che Guerra, Krešo Kaštelan

Sa plaftorme www.muzika360.com sljedeća 2 tjedna moguće je preuzeti kompilaciju sa 8 izvanrednih snimaka nedovoljno poznatih izvođača/projekata, koji su svojevoljno dali po jednu svoju snimku te omogućili svima da dijele, umnažavaju, slušaju i uživaju u glazbi, budući da je danas novim, nepoznatim i „drugačijim“ projektima jako teško uopće doći do potencijalnih slušatelja. Stoga vas pozivamo da posjetite www.muzika360.co m , upišite svoju e-mail adresu, i u svom inboxu dočekajte povratni mail s linkom za besplatan download kompilacije i uronite u svijet sjane nove domaće glazbe!

– Mislim da je free download izvrstan način kako staviti u prvi plan upravo glazbu, odnosno proizvod i esenciju samih glazbenika koji se time puno iskrenije povezuju sa publikom, omogućuje se puno veća dostupnost informacijama, širenje vlastitoga znanja i spoznaje o glazbi i glazbenoj sceni izjavila je Nikolina Kovačević, pjevačica i autorica F5.

Linker
16. travanj 2024 07:58