U SUSJEDSTVU

'Faca' Chris Noth u Beogradu snima seriju o Titanicu

Holivudski glumac Chris Noth (56), poznatiji kao šarmer Faca iz serije ‘Seks i grad’, stigao je jučer popodne u Beograd redovnim letom iz Londona, prenosi beogradski list Press. Budući da je njegov dolazak trebao biti tajan, poprilično se zbunio kada su ga dočekali novinari, kojima je ukratko rekao nešto o svom novom projektu.

– Otkud vi ovdje, kako ste znali da dolazim? Prvi put sam ovdje, dobio sam ulogu u novoj seriji, u pitanju je ozbiljan projekt koji će se snimati u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.

Naime, slavni Faca u Beogradu snima svoju novu mini-seriju ‘Titanic: Blood and Steel’ koja će se u 12 nastavaka baviti detaljima vezanim uz izgradnju luksuznog putničkog broda u Belfastu, koja je trajala čak 15 godina, od 1897. Noth će se pojaviti u ulozi bogatog investitora J.P. Morgana, a serija će se fokusirati na dizajniranje broda i financijske kompromise koji su doveli do katastrofe u kojoj je poginulo 1517 osoba.

Početak produkcije 28 milijuna dolara vrijedne serije zakazan je za ovaj tjedan u Srbiji, a s prikazivanjem se kreće na proljeće, s godišnjicom početka plovidbe Titanica za New York.

Chris Noth kasnije je viđen na večeri u jednom beogradskom restoranu, bez pratnje osiguranja, ali u društvu nepoznate djevojke.

Linker
19. travanj 2024 10:08