PRED OGLEDALOM

Fergie: Parfemom izluđujem supruga

Američka pjevačica i glumica Stacey Ferguson Fergie (35) posljednje dvije godine ne zna za odmor: nakon završetka snimanja filma ‘Devet’, u kojem je glumila prostitutku Seraphinu, s bendom Black Eyed Peas snimila je album ‘The E.N.D.’ koji je odmah zauzeo vrh američke top-liste. Potom je s bendom krenula na svjetsku turneju – koja još traje – a u međuvremenu se, u siječnju, udala za glumca Josha Duhamela . Ni to nije sve: nedavno je promovirala miris Outspoken koji je sama kreirala za Avon. Uz takav tempo nije ni čudno da mora mnogo pažnje posvetiti svom izgledu i održavanju kondicije.

Koja je bila ideja vodilja kreiranju Outspokena? – To je miris za žene koje se ne boje reći što misle, znaju što žele i ne boje se to tražiti. Miris je hrabar, sa seksi prizvukom koji će, možda, malo i šokirati. A za dizajn bočice nadahnula me kristalna boca koju sam vidjela na svom vjenčanju.

Kad vas je počela zanimati kozmetika? – Moja baka je bila predstavnica Avona. Sjećam se da je organizirala partyje za prijateljice na kojima im je pokazivala novu šminku. Kad sam bila djevojčica, čak sam je tražila da mi u oporuci ostavi svu svoju kozmetiku.

Koji je vaš omiljeni miris? – Outospoken, naravno. A neodoljiv je i mome mužu. Kad ga stavim, ne može prestati mirisati moj vrat. U njemu se osjeća miris tuberoze, borovnica i svježe kože – poput mirisa nove jakne.

Što biste savjetovali ženama da bolje izgledaju? – Dobro se naspavajte i pijte mnogo tekućine.

Što je najskuplja stvar koju si priuštite za ljepotu? – Kremu La Mer za ispod očiju. Masaža i manikura u vlastitom domu.

Kako održavate kondiciju? – Kod kuće na spravama za vježbanje, a za vrijeme turneji vježbam sa svojim osobnim čuvarom Pascalom Duvierom. Osim toga, pazim na prehranu, pa mi, kad sam u Americi, hranu u hotelsku sobu dostavlja tvrtka Diet Designs.

Koji su vaš tajni sastojci za dobro raspoloženje? – Pijem sok od brokule, celera i krastavaca. Nikad prije ne bih pomislila da će mi se to sviđati.

Što je uvijek u vašem hladnjaku? – Ledeni čaj bez šećera, niskokalorično mlijeko od soje i sok od svježe ocijeđene naranče.

Koga smatrate ikonom ljepote? – Brigitte Bardot, čiju sam fotografiju stavila na moj album ‘Dutchess’. Sviđaju mi se njezine velike oči, crno sjenilo, napućene usne i bujna kosa.

U čemu se osjećate glamurozno? – Volim si priuštiti lijepo rublje.

Koji je najbolji tretman kojem ste se ikada podvrgnuli? – Nakon dermoabrazije dijamantnom prašinom činilo mi se da sva sjajim.

Priuštite li si, ponekad, u prehrani neko grešno zadovoljstvo? – Pizzu, hamburgere i pomfrit.

Feđa Kalebić

Linker
16. travanj 2024 09:53