Instagram/coffeenclothes
MODA I PIĆE

FOTO Što kava koju naručujete govori o vašem stilu

Dvije omiljene stvari mnogih žena su jutarnja kava i pomno osmišljena modna kombinacija. Spojite li te dvije stvari, vidjet ćete kako se savršeno nadopunjuju i mnogo govore o osobi koja iz njih stoji.

Vaša narudžba mnogo govori i o vašem stavu prema modi. Jeste li originalni, klasični ili umjetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šalice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

Crna kava – minimalizam

Osobe koje naručuju običnu crnu kavu sklone su minimalizmu te jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja te vrlo uspješno i učestalo kombiniraju crne i bijele odjevne predmete.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Kava s mlijekom – klasično i u trendu

Kavu s mlijekom naručit će osoba u čijem ormaru prevladavaju traperice, pleteni komadi i obične majice. Lako i učestalo kombiniraju stilove no ne pretjeruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Espresso – originalan stil

Upečatljivi modni detalji, unikatni odjevni predmeti i neustrašiv smisao za osebujne kombinacije stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Ledena kava – trendseterice

Uvijek su u potrazi za novim modernim komadima krojenima po posljednjim trendovima. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnima te se vesele promjenama i modnim revijama.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Cappucino – klasičarke

Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati – zauvijek.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Kava s mlijekom i puno pjene – umjetnička duša

Ormar osobe koja pije kavu s puno pjene je pun šarolikih i originalnih odjevnih predmeta koji se pomno kombiniraju i usklađuju sa situacijom, mjestom izlaska te kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijima.

Foto: Instagram/coffeenclothes

Linker
20. travanj 2024 05:43