SPOJ AVANGARDE I KLASIKE

Gant satovi – američki urbani klasik nepogrešive elegancije

Poznati američki brand Gant nastavlja tradiciju spajanja inovativnog dizajna i profinjene klasike. U sklopu kolekcije za jesen/zimu 2015., američki prvak u dizajnu luksuznih satova predstavlja nove linije za nju i njega.

Posebno se izdvaja linija Elizabeth, koja hrabrim izborom kobalt plave boje remena i lica sata suptilno flerta s avangardom, no uspijeva odati i hommage bogatoj tradiciji klasičnih Gant satova odabirom tople boje rozog zlata za elegantno kućište. Tankim kožnatim remenjem bogatog kolorita u kombinaciji s metalnim kućištem, podjednako će oduševiti odvažne žene nemirnog duha, kao i ljubiteljice Gantove autentične američke klasike.

Linija Park Hill II Mid očarat će ljubiteljice visoke elegancije remenom od krokodilske kože u kraljevski plavoj boji s metalnim kućištem i licem sata u boji remena. Roseland linija poigrava se zlatnim i srebrnim sjajem, skladno povezujući jednostavnost s Gantovim rafiniranim stilom i gracioznim dizajnom. Bogate, luksuzne linije i teksture te duboke i ekspresivne boje privlačit će poglede kamo god se zaputile.

Huntington linija muških satova već tradicionalno inzistira na bezvremenskom stilu i izvanrednoj preciznosti, a dostupna je u dvije varijante. Prva varijanta zagovara moćnu eleganciju pa tako mekane remene od bogate krokodilske kože nadopunjuje metalno kućište s licima u bijeloj, te metalik plavoj i crnoj boji, dok druga varijanta igra na dotjeranu jednostavnost i čiste linije nehrđajućeg čelika koje dodatno ističu besprijekorno dotjerane brojčanike. Linija Globetrotter kroz popularna robusna kućišta i remene od nehrđajućeg čelika idealno povezuje opuštenost i eleganciju, donoseći najbolje od oba svijeta. Crno srebrna kombinacija za ljubitelje precizne profinjenosti, a plavo narančasta za one odvažnog duha.

U fotogaleriji pogledate neke ženske modele Gant satova.

Linker
19. travanj 2024 04:01