PORIN

Gibonni: Nagrade mi pozitivno djeluju na libido

Gibonnijeva „Toleranca“ najbolji je album 2010., pjesma godine je „Dogodila se ljubav“ Lee Dekleve i TBF-a, a Hit godine „Bižuterija“ Jelene Rozge – rezime je sinoćnje 18. dodjele diskografske nagrade „Porin“ održane u Biogradu u prijenosu HTV-a, piše Slobodna dalmacija.

S pet osvojenih „Porina“ od ukupno deset nominacija (uz album godine dobio je i nagrade za aranžman, produkciju, snimku i video broj) Gibonni je kući ponio najviše kipića.

– Tome sam se nadao, to je za što ja živim. Nagrade djeluju pozitivno na moj libido – izjavio je zadovoljni kantautor.

Jinxi su osvojili „Porine“ u kategorijama za najbolji album pop glazbe („Diksilend“), te izvedbu grupe s vokalom (u istoj su ga kategoriji dobili i članovi TBF-a).

„Bižuterija“ Jelene Rozge očekivano je proglašena Hitom godine na sinoćnjoj 18. dodjeli diskografske nagrade „Porin“ u Biogradu zaslugom glasova publike kojoj je na odabir bilo ponuđeno šest pjesama.

– Ja sam malo uzbuđena. Prvo ću se zahvaliti kolegama koji su pokazali dovoljno građanske hrabrosti da nominiraju mene i „Bižuteriju“. Hvala Vjekoslavi i Tonču na prekrasnim pjesmama, „Bižuteriji“ i svim ostalima – izjavila je presretna Jelena Rozga.

Cijeli članak pročitajte na portalu Slobodne dalmacije .

Linker
25. travanj 2024 00:40