POBJEŠNJELI MEL

Gibson se derao na Oksanu i vrijeđao ju

Internetski portal Radar Online objavio je audio snimku razgovora Mela Gibsona (54) s njegovom bivšom djevojkom Oksanom Grigorijevom (40), koja dokazuje neke od Oksaninih optužbi – da ju je psihički zlostavljao, vrijeđao i vikao na nju.

– Hodaš okolo u izazovnoj odjeći, neću to više trpiti. Sramotiš me – čuje se kako govori holivudski glumac, a kako razgovor odmiče on sve više viče i vrijeđa svoju djevojku dok je ona ostala mirna – Stalno pokazuješ te umjetne grudi. Ne sviđa mi se to. Više ti ne vjerujem. Ne volim te. Pobrinut ću se za svoje dijete, ali tebe više ne želim – nastavlja Gibson.

Glumčev glasnogovornik rekao je kako on na to nema komentara.

Holivudski je glumac pod istragom za obiteljsko nasilje, nakon što ga je Grigorieva prijavila da ju je nekoliko puta udario te tražila zabranu prilaženja. Izvori bliski glumcu tvrde kako ona želi samo izvući što više novca.

No, onih bliskih njemu je sve manje – nakon objave snimke iz agencije koja zastupa slavnog glumca, William Morris Endeavor Entertainment, stiglo je priopćenje kako on više nije njihov klijent.

Linker
22. travanj 2024 15:19