Nova tv
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Giuliano: Tri dana sam sanjao na turskom

Poznati pjevač u novoj će se emisiji popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato transformirati u turskog pjevača Tarkana i izvesti njegov hit Kiss Kiss.

Giuliano od početka showa ima problem s učenjem teksta i na sve probe do sada je dolazio nespreman, osim s tekstom pjesme Kiss Kiss.

– Nije u stanju zapamtiti tekst od Emilije Kokić, ali Tarkana pjeva bez greške – komentirala je njegova trenerica Ivana Husar Mlinac, ali Giuliano je priznao da se poprilično namučio s pjesmom.

– Najveći problem bio mi je učiti turski jezik. Tri dana sam sanjao na turskom – izjavio je popularni pjevač, koji će u nedjelju imati priliku vidjeti kako će Andrea Andrassy imitirati njega.

FOTO: Nova TV

– Poradit ću na dobrim odnosima s Giulianom da me ne ubije kad mu izmasakriram pjesmu – komentirala je Andrea koja će izvesti Giulianov hit Srna i vuk.

Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Mario Petreković imitirat će Alku Vuicu, Vanda postaje Vanna iz ET-a, a Minea se transformira u Luku Nižetića. Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffellu Carra, dok ćemo Jasnu zahvaljujući šminki i kostimu nešto teže prepoznati tijekom izvedbe Cotton Eye Joe od Rednexa.

Linker
19. travanj 2024 08:02