NAGRADNI NATJEČAJ

Gloria.hr vas vodi na koncert Zaz u pulskoj Areni

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni.

Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku – bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice.

Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, povijest će se zaisgurno ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan.

Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.

Publika u pulskoj Areni 14. kolovoza imat će prilike uživati u njenim starim Je Veux , Eblouie Per La Nuit , La fée , ali i novim pjesmama s netom objavljenog albuma „Recto Verso“ .

Gloria.hr i Menart dva sretnika nagrađuju s po dvije ulaznice – napišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zašto biste baš vi trebali ići na koncert Zaz, nagrađujemo dva najbolja odgovora. Dobitnike izvlačimo 1. kolovoza u 12 sati, a bit će na popisu na ulazu u Arenu.

Linker
29. studeni 2022 20:20