SACHA BARON COHEN

Goli Brüno poput Jennifer Aniston

Britanska zvijezda Sacha Baron Cohen (37), pozirao je gol za naslovnicu lipanjskog broja magazina GQ, ali kao svoj najnoviji junak – austrijski gay modni novinar Brüno. Američki novinari odmah su ga usporedili s Jennifer Aniston, koja je isto učinila prije nekoliko mjeseci, ali svi su se složili da je glumičina naslovnica ipak bila više seksi.

U intervjuu za američko izdanje muškog mjesečnika, kontroverzni Cohen odgovarao je na pitanja kao Brüno, pa je na svoj način savjetovao čitatelje kako da poboljšaju izgled i stil odijevanja.

– Moram naglasiti da je Brüno protiv krzna. Preskupo je i teško ga je održavati. Zašto divovske pande nemaju na sebi oznaku da se njihovo krzno ne smije prati u perilici – odgovorio je tako austrijski modni novinar treba li poštedjeti životinje. Doduše, u originalu je to komična, ali teško prevodljiva, mješavina engleskog i njemačkog.

Naime, komičar koji je dosad lansirao dva popularna lika – rappera Ali G-a i kazahstanskog novinara Borata, nedavno je završio svoj najnoviji film o “Brüno- Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male” koji će 10. srpnja biti premijerno prikazan u SAD-u, a dan ranije dolazi u hrvatska kina.

Linker
19. travanj 2024 21:36