AFP/CROPIX
CRVENI TEPIH

GRAMMY 2015. Slavne pjevačice redom iznenadile modnim kombinacijama

Jedna od najvažnijih glazbenih dodjela ponovno je okupila brojne izvođače od kojih su jedni kući otišli s nagradom, a drugi s nadom da će sljedeće godine biti bolje.

Najveći dobitnik večeri s četiri osvojena Grammyja bio je pjevač Sam Smith (22), koji je nagradu odnio u kategorijama za album godine, najbolji pop album, pjesmu godine i najboljeg novog izvođača.

Pharrell Williams (41) također je briljirao osvojivši tri priznanja, baš kao i njegova kolegica Beyonce (33), koja se sada našla na drugom mjestu izvođača s najvećim brojem osvojenih Grammyja, njih čak 20.

Glazbena diva sada ima više osvojenih Grammy nagrada od Arethe Franklin (72) koja ih ima 17, a ispred nje nalazi se samo jedna izvođačica – Alison Krauss (43) koja ih ima 27.

Osim osvojenim nagradama i upečatljivim nastupima slavne pjevačice pažnju su privlačile i svojim modnim izdanjima koja su bila pristojna, elegantna i ženstvena.

Čak i provokativne izvođačice poput Rihanne (26) ili Miley Cirus (22) koje su poznate po svojim oskudim kombinacijama – ovoga puta iznenadile su svojom pojavom.

Pogledajte zanimljivu fotogaleriju s dodjele nagrada.

Linker
23. travanj 2024 23:08