Instagram/Arizona Cardinals
SREĆA NAKON BRAČNIH BRODOLOMA

Gwen Stefani i Blake Shelton - ljubav cvate

Glazbenici koji su započeli svoju vezu ove jeseni nakon što su oboje doživjeli bračne brodolome uživaju u blagdanskom raspoloženju i jedno u drugome – i čini se da njihova ljubav nije samo avantura ili kako se nagađalo, marketinški trk.

Gwen Stefani (46) i Blake Shelton (39) bili su zajedno na utakmici Arizona Cardinalsa, gdje su izazvali veliku pozornost, a simpatični par toliko se dopao i samom nogometnom klubu koji je na svom Instagram profilu podijelio njihovu fotografiju s utakmice.

Blake Shelton and Gwen Stefani are in the house! #GBvsAZ

A photo posted by Arizona Cardinals (@azcardinals) on Dec 27, 2015 at 12:26pm PST

Rokerica i country pjevač upoznali su se u glazbenom realityju The Voice gdje su oboje bili suci, a zbližili su se nakon što su se oboje ovog ljeta rastali od svojih supružnika; Gwen od glazbenika Gavina Rossdalea, a Blake od country pjevačice Mirande Lambert.

U studenom su i služeno objavili da su par, a već su i obavili upoznavanje s obitelji: Blake je Gwen upoznao sa svojom majkom, a pjevčica njega sa svoje troje djece: Kingstonom (9), Zumom (7) i 22-mjesečnim Apollom. Zaljubljeni par i Božić su proveli zajedno, i to u Blakeovoj rodnoj Oklahomi, a pjevačica je tom progodom podjelila i video i svima dala do znanja koliko se vole.

Linker
16. travanj 2024 22:16