Instagram
ODUŠEVILA OVIM POTEZOM

Gwyneth Paltrow ne srami se svog lica bez šminke

Objavivši fotografiju svog lica prije i nakon šminkanja Gwyneth Paltrow (42) pokazala je kako se nimalo ne srami svog lica bez šninke.

Glumica je fotografiju svog umornog lica s borama objavila na Instagramu, te kraj fotografjie napisala da poziva sve da podijele svoje fotografije prije i nakon šminkanja.

Iako se radi o promociji brenda Max Factor čije je Gwyneth zaštitno lice, ovim potezom glumica je oduševila mnoge jer je pokazala kako nije savršena i da se iza holivudskog glamura krije “obična” žena.

Foto: Instagram

Glumica ne skirva ni da odlazi na razne kozmetičke tretmane pomlađivanja na što troši velike količine novca, no za estetske operacije se još nije odlučila.

Također, na svom lifestylu portalu Goop redovito objavljuje savjete o zdravoj prehrani, detoksikaciji, planove vježbanje te razne savjete o zdravom životnom stilu.

Ovim potezom Gwyneth je pokazala kako je ljudsko biće sa svim svojim manama, a ne nikakva holivudska božica.I ne srami se to pokazati – samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara na ovaj glumičin potez.

Lajkajte našu Facebook stranicu i redovito pratite vijesti iz života poznatih i slavnih!

Linker
18. travanj 2024 17:39