PREKID JOJ DOBRO STOJI

Halle Berry uživala s prijateljima

Holivudska zvijezda Halle Berry (43) provela je dan uživajući s prijateljima na plaži. Lijepa Oskarovka odlično se zabavljala u dobrom društvu, a njezin osmijeh jasno govori koliko je uživala i opustila se. Berry je prije manje od mjesec dana objavila prekid dugogodišnje veze s manekenom Gabrielom Aubryjem (34), s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Nahlu.

Glumica iza sebe već ima dva razvoda te nekoliko neuspješnih ljubavnih veza te je za sebe uvijek javno govorila kako je ‘cura koja nema sreće u vezama’.

– Željna sam ljubavi i nadam se da ću je jednom pronaći – izjavila je Berry nakon razvoda od glazbenika Erica Beneta 2005. godine.

S manekenom Gabrielom Aubryjem vezu je započela krajem te godine i činilo se kako je konačno našla sreću, a veza je postala savršena rođenjem Nahle. No, još jedan ljubavni brodolom nije dotukao Halle Berry – u javnosti ju je u posljednje vrijeme moguće vidjeti nasmiješenu i sretnu, bilo u društvu kćerkice bilo u društvu prijatelja.

A da se ne želi natezati oko skrbništva i da doista ima dobru volju prekid riješiti an najbezbolniji mogući način pokazala je ponudivši Gabrielu nedavno posao dadilje.

Linker
20. travanj 2024 07:30