TUGA NA ŠPICI

Hrvatska ne može doživjeti poraz!

-Hrvatska ne može doživjeti poraz, može ponekad malo pokleknuti što se tiče uspjeha ili neuspjeha, ali već je bio uspjeh i tako visok plasman koji su naši dečki ostvarili – prokomentirala je ispadanje naše reprezentacije s Europskog prvenstva pjevačica i dizajnerica Matija Vuica, koja je subotnje prijepodne provela ležerno ispijajući kavu u zagrebačkom kafiću Charlie.

Nakon petka i nesretnog gola zabijenog u zadnjoj sekundi ­utakmice Hrvatska-Turska, nogometna groznica počela je polako jenjavati, ali zato je temperatura na zagrebačkoj Špici i dalje rasla.

Neki uopće nisu bili spremni prihvatiti hrvatski poraz, nekima je bilo svejedno, a većina je ipak osjećala tugu i prazninu nakon poraza Bilićevih “vatrenih”.

-Tužan sam kao i većina zbog toga, ali mislim da bi to trebala biti dodatna snaga za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo – optimistično je zaključio glumac Mario Valentić te nadodao kako će se nakon završetka snimanja tinejdžerskog serijala “Zabranjena ljubav” preko ljeta samo odmarati i čekati jesen za nove radne pothvate.

A kakvi su bili komentari ostalih zatečenih na Špici, pogledajte u videosnimci.

Gordana Kolanović ­

Linker
23. travanj 2024 20:45