LAŽNE VIJESTI

I suprug i "ljubavnik" demantiraju Nininu nevjeru

Nakon što je tjednik Arena objavio da je Marko Mišković, 28-godišnji nasljednik srbijanskog imperija Delta holding, novi ljubavnik Nine Badrić, koja se razvodi od supruga Bernarda Krasnića, pjevačica je šutnjom odlučila damski preći preko insinuacija, ali svi ostali otvoreno su progovorili o vrućoj temi.

– Marko Mišković ne poznaje cijenjenu glazbenicu gospođu Ninu Badrić, niti su se ikada sreli. Ovo nije prvi put da se mediji na različite načine bave privatnim životom gosp. Marka Miškovića, ali je tekstom koji ste objavili zaista prekoračena granica svake medijske korektnosti. Najgrubljom insinuacijom o navodnoj vezi, nanijeli ste veliku neugodnost svim spomenutim osobama i gosp. Marku Miškoviću osobno. Gosp. Marko Mišković je, zbog takvog pristupa, prinuđen da svoja prava zaštiti na jedini mogući način, putem suda – piše u demantiju koji je medijima, a osvrčući se na pisanje tjednika Arena, poslala služba za odnose s javnošću prozvanoga “ljubavnika”.

PROČITAJTE VIŠE: Brojevi krivi za rastavu braka Nine Badrić Nina do zadnjeg trenutka nije skidala prsten Kraj za Ninu i Bernarda

O potencijalnoj nevjeri njegove, uskoro bivše, supruge, progovrio je i Bernard Krasnić.

– Laž je da ima ljubavnika – kazao je Krasnić novinarima Nove TV, no o ostalim detaljima njihovog razvoda nije htio govoriti.

Linker
20. travanj 2024 11:49