PREMIJERA: X-MEN - WOLVERINE

I trudnica Jelena voli gorsku lisicu

Goli Hugh Jackman kao mutant James Logan u nastavku Marvelove stripovske filmografije “X-Men početak: Wolverine” oduševio je gledatelje na svečanoj premijeri koja se održala jučer u Movieplexu Centra Kaptol. Glumac koji je lani proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, kao zvijezda i četvrtog nastavka filma o mutantima u pojedinim scenama trči nag, sukobljava se s neprijateljima i na kraju skače niz vodopad.

I bivšoj hrvatskoj misici Aleksandri Grdić su akcijske scene – i mišićavo tijelo – australskog glumca izmamile uzdahe, jer za Hugha Jackmana misli da je pravi frajer i da u sebi ima dobitnu kombinaciju muževnosti: nježnost i – nešto divlje.

Zaljubljenici u stripove i junake s nadnaravnim moćima u filmu su otkrili kako je Wolverine – što znači gorska lisica – izgubio pamćenje, a među uzvanicima na premijeri bili su Jelena Perčin sa suprugom Kristijanom Babićem, glumci Mislav Čavajda, Kristina Krepela, Amar Bukvić s djevojkom Ivanom Hranjec, modni dvojac ELFS – Ivan Tandarić i Alex Šekuljica…

A nakon uzbudljivih sat i pol filma publika se iz kina preselila na koktel u obližnji klub – restoran Plato.

Linker
19. travanj 2024 20:19