DOBAR IZBOR LOKACIJE ZA BRZINSKI RUČAK

Idealan ručak od svježnih namirnica u centru Zagreba

Bistro & Wine Bar Pod Zidom, u istoimenoj zagrebačkoj ulici, ugodno je mjesto za dnevni predah. Pauza za ručak ili sastanak mogući su razlozi da ga posjetite na dnevnoj bazi uz kušanje nekih od najboljih hrvatskih vina uz ponudu hrane koja zaokružuje kompletan doživljaj u bilo koje doba dana ili večeri.

Kako se ovdje uvijek pazi na svježinu i sezonu te da hrana bude lokalnog uzgoja, chef Nikola svakodnevno pripema jelovnik pod imenom Ručak s Dolca. Naravno, u potrazi za svježim namirnicama odlazi na obližnju tržnicu te ovisno o ponudi toga dana priprema tri različita ručka pri čijoj se pripremi vodi jednostavnošću, bazirajući se na kvalitetu i svježinu osnovne namirnice, a dodatkom ponekog egzotičnog začina stvara nove i zanimljive okuse.

Uz Ručak s Dolca, Bistro Pod Zidom nudi i sezonski à la carte menu, osmišljen vodeći se isticanjem lokalnih namirnica koje dominiraju sezonom u tijeku, a tu je i jelovnik Uz vino i društvo koji poslužuju na ‘zajedničkim’ daščicama, a idealan je uz butelju vina i dobro društvo! U ponudi su daske sa sezonskim tapasima, daska s domaćim sirevima i New York style daska s legendarnim pastrami sendvičem i slidersima posluženim uz triple cooked krumpiriće i bbq umak. Nama se čini kao odlično mjesto za brzinski ručak u centru grada!

Linker
18. travanj 2024 16:56