PRVA FOTOGRAFIJA

Idila obitelji Obama u Bijeloj kući

Unatoč brojnim obvezama, američki predsjednik Barack Obama uvijek pokušava naći vrijeme za druženje s obitelji, a posebno s kćerima Maliom Annom (11) i Natashom (8), koju svi zovu Sasha . Kako bi zorno pokazali tu obiteljsku atmosferu, Bijela kuća objavila je prvu službenu fotografiju obitelji Obama.

Fotografiju je snimila čuvena fotografkinja Annie Leibovitz, kojoj to nije prvi put da surađuje s obitelji Obama. U siječnju je snimila editorijal s 48-godišnjim američkim predsjednikom za časopis Vanity Fair, a u svibnju je američki Vogue na naslovnici imao njezinu fotografiju s Michelle Obamom (45). Ni financijske poteškoće koje su zahvatile Leibovitz, a zbog kojih je skoro morala prodati prava na svoje fotografije, nisu poremetili njihov odnos, pa je svojim istančanim okom fotografkinja uspjela dočarati obiteljski sklad u Bijeloj kući.

U prvoj službenoj obiteljskoj fotografiji, Obama je vidno raspoložen, dok ga Sasha grli, dok starija kći Malia pokazuje da bi od mame mogla naslijediti odličan osjećaj za modu.

Linker
19. travanj 2024 07:45