EKSKLUZIVNO: MELANIA TRUMP

Imam dvoje djece - supruga i sina

Tko danas još vjeruje u bajke – osim onih kojima se bajke ostvaruju. Jedna od tih rijetkih sretnica je Melania Trump , supruga američkog tajkuna Donalda Trumpa . Nekad vrlo uspješna manekenka, koja se prije 40 godina rodila kao Melanija Knavs u slovenskom mjestašcu Sevnica, ljubav svog života i novi dom pronašla je u New Yorku, gdje je njen 65-godišnji princ iz bajke stekao status “kralja nekretnina”.

Bračni par Trump jedan je od glavnih protagonista njujorškog društvenog života, a sa svojim četverogodišnjim sinom Barronom žive u Trump Toweru na prestižnoj Petoj aveniji, vikende provode u ekskluzivnom naselju Mar-a-Lago u Palm Beachu, a kao “kod kuće” se osjećaju i u Parizu i Los Angelesu.

U ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Melania Trump nam je otkrila da joj je na prvom mjestu uloga majke i supruge, iako je nedavno pokrenula vlastiti posao. Nakon modne karijere, tijekom koje je snimila naslovnice za Vogue, Harper’s Baazar, InStyle, New York Magazine, Vanity Fair, Glamour, Elle i Allure te pozirala pred objektivima glasovitih fotografa poput Helmuta Newtona i Marija Testina , odlučila je iskoristiti znanje stečeno tijekom studija dizajna i arhitekture na ljubljanskom sveučilištu te u suradnji s QVC-om, tvrtkom za televizijsku prodaju, osmislila liniju nakita i satova pod nazivom Melania Timepieces&Jewelry.

Čak je napravila i verziju svog vjenčanog prstena, koji joj je suprug stavio na ruku 2005. na raskošnom vjenčanju u Palm Beachu, na kojem je zabljesnula u vjenčanici Christiana Diora vrijednoj 200.000 dolara. Naviknuta na raskošan život uz supruga, čije se bogatstvo procjenjuje na tri milijarde dolara, Melania Trump ipak je svoje dizajnerske uratke učinila dostupnima svim ženama: cijene njezinog nakita i satova kreću se od 30 do 200 dolara (od 170 do 1100 kuna).

Kako ste došli na ideju da pokrenete vlastitu liniju nakita? – U Ljubljani sam završila Fakultet za dizajn i arhitekturu, no trebalo mi je vremena da svoju strast prema dizajnu, modi i ljepoti sprovedem u djelo i primim se dizajnerskog posla. A kako je mom sinu Barronu već četiri godine i krenuo je u malu školu, imam više slobodnog vremena pa sam lani počela raditi na svojoj prvoj kolekciji nakita. Uživala sam u svakom trenutku tog kreativnog procesa: skiciranju na papiru, odabiru materijala s dizajnerskim timom i završnoj izradi svakog komada.

Kakav nakit vi volite? Posebno mjesto u mom srcu i u mojoj kutiji s nakitom zauzimaju dijamantni vjenčani prsten i narukvica koju mi je suprug darovao kad sam rodila našeg Barrona, tako da sam napravila i njihove replike koje se mogu kupiti preko QVC-a. Posebno me veseli kad vidim da neka žena nosi neki moj komad, a izgleda da sam pogodila ukus publike jer su gotovo sve kolekcije, koje se mogu kupiti putem interneta na QVC.comu – rasprodane.

Kako biste opisali svoj stil odijevanja? – Pa, elegantan. Mislim da je bitno da svaka žena pronađe svoj stil i nosi ono što dobro pristaje njezinoj figuri.

Koliko vam treba vremena da se dotjerate za večernji izlazak? – Ovisi o prigodi: od sat i pol do dva sata. Volim se spremati polako i imati dovoljno vremena za sebe, jer dotjerivanje zna biti vrlo zabavno i pravi užitak.

Biste li voljeli imati još djece? – U šali često govorim da imam dvoje djece: velikog dječaka Donalda i malog dječaka Barrona. Otkako sam počela dizajnirati, imam dosta posla i zasad ne pomišljam na još jedno dijete, ali, nikad ne reci nikad…

Marijana Marinović Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o životu Melanije Trump potražite u tjedniku Gloria (br.804)

Linker
24. travanj 2024 19:32