DANAS JE TERMIN

Istina i laži o Severininom tretmanu u bolnici

Severina Vučković danas je trebala roditi svoje prvo dijete, no izgleda da se njezinom sinu toliko sviđa biti u mami da se nimalo ne žuri izaći na svijet. No, kako je popularna 39-godišnja splitska pjevačica već dulje od mjesec dana u splitskoj bolnici na čuvanju trudnoće, srpski tabloid Kurir potrudio se malo “začiniti” priču te je objavio kako Severina ima povlašteni status na odjelu.

Tako su naveli da glazbenica ima osobnog čuvara ispred sobe te liječnika i dvije medicinske sestre koji brinu samo o njoj, a u sobi uživa u pravom luksuzu – jacuzzi kadi i velikom plazma televizoru.

No, stvarnost je ipak drugačija, što potvrđuje njezin menadžer Tomislav Petrović.

– Nije istina da ispred apartmana u kojem je smještena Severina danonoćno dežuraju dva momka, pripadnika Severininog osobnog osiguranja. Jedino osiguranje koje postoji u bolnici su djelatnici bolnice koji se nalaze u prizemlju, na prijemu. Isto tako, nije istina da Severina u sobi ima jacuzzi kadu, plazma televizor i dnevni boravak u kojem prima posjete. Severina je smještena u klasičnoj bolničkoj sobi koja se ne razlikuje od ostalih soba – govori Petrović te nadodaje da su svi liječnici i medicinske sestre na usluzi svim rodiljama 24 sata, a ne kako Kurir navodi da su jedan liječnik i dvije sestre posebno izdvojeni da vode računa samo o Severini.

– Isto tako, nije istina da Severina planira roditi carskim rezom – rekao je Severinin menadžer.

Kako je Severina trebala roditi sina 7. veljače, što je inače i datum rođenja njezinoga oca, sasvim je logično da pazi na svaki detalj oko svojega zdravlja, nestrpljivo čekajući kada će ona i njezin zaručnik, srpski biznismen Milan Popović, postati roditelji.

– Eto i to se poklopilo. Dijete u znaku Vodenjaka, a moja će mama dobiti treće unuče. Od početka trudnoće predosjećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili. Ali u drugoj trudnoći željela bih da mi spol djeteta bude iznenađenje. Ma ja bih zapravo stalno bila trudna – kazala je Severina u intervjuu za GlorijuGLAM.

Linker
18. travanj 2024 10:39