Sipa/Cropix / SIPA
VJEROVALA JE SVOM INSTINKTU

Istjerali su me zbog uloge u seriji "Momci s Madisona"

Slavna glumica Christina Hendricks (39) u nedavnom je intervjuu za Guardian priznala kako je prihvaćanjem uloge u seriji Momci s Madisona riskirala svoje mjesto u agenciji koja ju je tada zastupala.

Iako je agencija procijenila kako prihvaćanje uloge Joan Holloway nije profitabilan projekt, Christina je odlučila vjerovati svom instinktu i prihvatiti ulogu.

– Rekli su mi kako će serija biti kratkog vijeka i kako me ne mogu zastupati ukoliko mislim prihvatiti ulogu Joan Holloway, jer serija nikada neće biti profitabilna – izjavila je u intervjuu Christina.

Relativno slabo poznata u to vrijeme, popularna crvenokosa odlučila je riskirati, nakon čega su je istjerali iz agencije.

– Bila sam u nekim serijama kojima su predviđali dug vijek trajanja, međutim to se nije dogodilo – izjavila je glumica te dodala kako je radi toga odlučila prihvatiti ulogu u seriji u koju se odmah zaljubila, a koju su mnogi već na početku otpisali.

Sedam sezona i pet Emmy nominacija kasnije, Christina je jedna od najuspješniji televizijskih glumica, a uloga u seriji Momci s Madisona promijenila joj je poslovni, ali i privatni život, s obzirom da je zahvaljujući seriji upoznala svog sadašnjeg supruga Geoffreya Arenda.

Linker
21. travanj 2024 14:41