PRAVI ODMOR

Ivan Herceg sam na plaži

Zagrebački glumac Ivan Herceg (29), zvijezda serijala “Dolina sunca”, priuštio si je pošten odmor: još sredinom srpnja u auto je ubacio torbu s ljetnom odjećom, teniske rekete, boće, knjige, laptop i igraće karte te krenuo put svoje ljetne rezidencije, u kojoj planira ostati do kraja kolovoza. Apartman u Vrsima, mirnom mjestašcu nedaleko od Zadra, njegova je baza za odmor i opuštanje.

No, kad se zaželi provoda, noćnog života i druženja, zaputi se na turneju do Novalje, Vodica, Bola i Dubrovnika te se na svakoj destinaciji zadrži nekoliko dana. Ovisno o vremenu, i društvu, naravno.

– Ljetujem s prijateljima, obitelji, a s djevojkom samo kad je imam – kaže Ivan Herceg, kojeg su gledateljice “Doline sunca”, u kojoj je glumio Kristijana Vitezovića (koji se našao u ljubavnom trokutu s dvije žene), na internetskim forumima proglasile najseksi glumcem.

O njegovu strastvenom i dugo očekivanom poljupcu s kolegicom Anom Vilenicom u završnoj sceni serijala, koji je trajao pedeset sekundi, još se danima pisalo i pričalo. Glumac priznaje da je romantična duša, ali i da je još uvijek sâm. Možda stoga što je postao izbirljiv te još traži onu koja će ga privući spontanošću, duhovitošću i vedrinom.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziji teksta, sve o Ivanu Hercegu potražite u novom broju tjednika Gloria(br. 814), koji na kioske stiže u četvrtak, 12. kolovoza

Linker
24. travanj 2024 16:08