JELENA ROZGA

Ivan je samo prijatelj

Dan nakon što je objavljena vijest da je Jelena Rozga već nekoliko mjeseci u vezi s jedanaest godina mlađim Ivanom Huljićem, sinom skladatelja Tončija Huljića, na glasine je reagirala i sama pjevačica.

– Ivan i ja smo dugogodišnji kolege i prijatelji i normalno je da se družimo. Osim toga, s obitelji Huljić blisko surađujem dugi niz godina. Još uvijek sam, dakle, slobodna i ne bi htjela komentirati takve gluposti. Pa i s drugim ljudima sam se družila i na Splitskom festivalu i ostalim manifestacijama, a na koncertu Tonyja Cetinskog sam bila i u društvu sa svojim prijateljicama, a ne samo s Ivanom. Imam jako puno posla, ljeto mi je bilo izvrsno, radim na novom albumu i veselim se njegovu izlasku u jesen – u dahu je kazala nimalo uzrujana 32-godišnja Jelena, a prenijela Slobodna Dalmacija.

Mladi klavijaturist “Magazina”, kojega se često može vidjeti ispred Rozgina novog stana u zgradi “Bilo idro”, šuškanja je odbio komentirati.

No, zato je novinarima odgovorio njegov otac Tonči, ali isto bez potvrde ili demantija navodne veze.

– Ne mogu vjerovati da me to pitate. Kao što vam je jako dobro poznato, nikad nisam imao običaj komentirati prave ili lažne romanse mojih pjevačica, a još ću manje po novinama pričati o privatnim stvarima vlastitog sina – kategoričan je bio Tonči Huljić u izjavi za Jutarnji list.

Linker
03. svibanj 2024 13:49