UVIJEK U FORMI

Ivana Banfić: Vježbam i trčeći za sinom Janom

Pjevačica Ivana Banfić (42) predstavila je u zagrebačkom fitness centru XXL novi videospot za pjesmu ‘Budi svoja’. Režirao ga je Darko Drinovac , a riječ je o najavnom singlu za njezin prvi fitness DVD , koji planira objaviti na proljeće.

Kome je namijenjen vaš DVD? – Svim ženama koje žele vježbati, a ne da im se u teretanu. Izabrala sam vježbe oblikovanja i učvršćivanja tijela, u čiju sam se efikasnost tijekom godina vježbanja i sama uvjerila. Jednostavne su i za njih nije potrebna nikakva sportska oprema.

Je li tajna vaše linije samo u vježbanju? – Uglavnom da. Trudim se živjeti i hraniti zdravo, ali me ne grize savjest ako povremeno pojedem nešto masno i teško. Znam da ću višak kalorija brzo istopiti vježbajući, jer u teretanu odlazim triput tjedno i ondje ostajem najmanje sat i pol. Kako uspijevate uskladiti majčinstvo, pjevačku karijeru i vježbanje? – Često čujem kako žene govore da nemaju vremena za sebe, a ja mislim da se sve može uz dobru organizaciju. U brizi oko našeg sinčića Jana puno mi pomaže suprug Kruno Ladišić, a trčanje po kući za dvoipolgodišnjakom također je dobar način održavanja linije.

Kristinka Šćavina

Linker
16. travanj 2024 17:31