RAZOTKRIVANJE

Ivana Popović: Moj 22 godine mlađi dečko sve obavlja s lakoćom

Umjetnica i modna kreatorica, rođena prije 45 godina u Zagrebu, izložbom Promatrači u Muzeju suvremene umjetnosti uključila se u humanitarnu akciju udruge Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna, jer se lani i sama suočila s tom bolešću: zbog karcinoma joj je odstranjena desna dojka, a u borbi za život uz nju su bili mama Lepa, kćeri Luna (14) i Ava (8) te 22 godine mlađi dečko Stjepan Kulić.

Trenutačno ste u vezi s 22 godine mlađim glazbenikom Stjepanom Kulićem. Čime vas privlače ti mlađi muškarci?

– Starije je život toliko izmrcvario da se ne uklapaju u moj umjetnički i zaigrani svijet. A imaju već i ustaljene rituale pa im je teško uhvatiti moj ritam koji se sastoji od 12 sati rada, kućanskih poslova, brige o djeci. Stjepan sve to obavlja s lakoćom: uči s djecom, odvede ih u školu, kuha sa mnom…

Pročitali ste skraćeni dio teksta o Ivani Popović. Cijeli intervju u kojem dizajnerica govori o životu, djeci, karijeri, bolesti, mladom Stjepanu i bivšim ljubavima, potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 950). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
24. travanj 2024 19:16