SˆB FASH!ON

Ivona Brnelić: Sa Zigmanom ću napraviti pravi show

Posebna atrakcija ovogodišnjih Riječkih ljetnih noći bit će avangardni modni projekt SˆB Fash!on koji su osmislili dizajner Juraj Zigman (28) i Ivona Brnelić (40), riječka koreografkinja i vlasnica rekreativnog RiStudiocentra. Taj modno-plesni spektakl za koji se karte ne mogu kupiti, već će se ulaziti s posebnim pozivnicama održat će se 28. lipnja u riječkoj tvornici Torpedo.

Osvojite VIP pozivnice za SˆB Fash!on show

Koja je posebnost ove manifestacije? – To je moj prvi projekt otkako sam se prije četiri godine vratila u Hrvatsku, a zadužena sam za režiju i koreografiju. Dugo već želim napraviti platformu za mlade i kreativne modne dizajnere koji se ne uklapaju u okvire, a voljela bih okupiti i talentirane make-up artiste i stiliste frizura, što bi zaokružilo jednu modno-umjetničku priču.

Po čemu će se Zigmanova revija razlikovati od uobičajenih? – Po tome što je to show revija i više će izgledati kao predstava. Produkcija je odlična, a publika će vidjeti nešto jedinstveno: spoj glazbe, rasvjete, pokreta i mode kao umjetnosti.

Osmislili ste koreografiju i za Severinin ljetni hit ‘Italiana’: kako reagirate kad vidite da ljudi ‘skidaju’ njezine pokrete? – Super mi je to kad vidim da svi uče korake i plešu na tu pjesmu za koju sam znala da će biti veliki hit. Jako me veseli što sa Severinom surađujem već tri godine i što smo s vremenom postale i dobre prijateljice.

Marijana Marinović

Linker
23. travanj 2024 15:55