CHER

Iz mirovine u Las Vegas

Iako iza sebe ima 25 albuma prodanih u više od 100 milijuna primjeraka, bezbroj koncerata, nastupe na Broadwayu, gostovanja u TV emisijama i brojne filmske uloge, 61-godišnja pjevačica Cher ne odustaje. Premda je još 2005. godine održala zadnji koncert svoje dugogodišnje "oproštajne turneje", pjevačica se odlučila vratiti iz mirovine te je potpisala 100 milijuna funta vrijedan ugovor za trogodišnji angažman u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu. Na pozornici će zamijeniti Celine Dion koja je u Caesars Palaceu nastupala protekle četiri godine. Serija koncerata počinje 6. svibnja, a Cher će pjevati četiri puta tjedno u dvorani koja prima nešto više od četiri tisuće posjetitelja.

Nastupi će biti pravi vizualni spektakli upotpunjeni sjajnom koreografijom, plesačima, velikim ekranima i raznim vratolomijama, a kostime za nastup izradit će poznati dizajner Bob Mackie. O svojoj odluci da nastupa u Las Vegasu, Cher je izjavila:

– Ondje sam počela, ondje ću i završiti. Tako će se krug napokon zatvoriti.

No, osim što je najavila povratak na scenu, pjevačica poznata po čestim plastičnim operacijama nedavno je podignula prašinu i priznanjem da je još u davnim osamdesetima ljubovala s 15 godina mlađim Tomom Cruiseom. Ali, taj događaj, nakon priznanja, nije željela mnogo komentirati.

– Tom je bio jednostavno neodoljiv. No, ne razumijem tu priču sa scijentologijom – komentira Cher svog bivšeg ljubavnika, a sadašnjeg supruga glumice Katie Holmes.

Tena Mužević­

Linker
24. travanj 2024 12:45