NEOČEKIVANI SUSRET

Jack Nicholson blokirao zahod Davidu Beckhamu

Američkom snu Davida Beckhama (36) mogao bi uskoro doći kraj – nakon pet godina igranja u losangeleskom Galaxyju tek je ove godine u prilici osvojiti prvi veliki trofej, a i njegov je ugovor na isteku. Bude li ona na njemu, odluka hoće li se vratiti u Europu ili ostati u SAD-u mogla bi ovisiti i o nekim sasvim neočekivanim “plusevima” života u Kaliforniji.

– Kad god se vozim Beverly Hillsom pomislim kako sam sretan što živim na tako lijepom mjestu. Još uvijek mi je nevjerojatno vidjeti Ala Pacina kako prelazi cestu – kaže Beckham.

Budući da rado pohodi košarkaške utakmice Lakersa, Becks se u WC-u Staples Centrea morao jednom sudariti i s njihovim najpoznatijim navijačem. Beckham je mirno čekao svoj red, kad su se vrata otvorila:

– Sad je samo tvoj, Davide – dobacio mu je Jack Nicholson (74).

Beckham je, naravno, bio iznenađen što vidi Jacka, ali još više što glumac zna tko je on.

Za boravka u Kaliforniji Beckham se družio i s Kobeom Bryantom, kao i drugim slavnim osobama. Na svoj je način tako pomagao nogometu da se probije na njemu nesklonom tržištu. No osim zvjezdanog statusa i okruženja, Beckhamu odgovara i kalifornijska klima, idealna za ugodan obiteljski život. Supruga Victoria (37) rado s djecom, sinovima Brooklynom (12), Romeom (9), Cruzom (6) i četveromjesečnom Harper te prijateljicom Evom Longorijom pohodi Davidove utakmice na kojima im nikada nije hladno.

– Nije mala stvar u studenom se kupati u otvorenom bazenu – kaže David.

S rezultatske strane, Beckham svojoj momčadi nije donio toliko napretka koliko s one promidžbene, pa je i povratak u Europu izgledan – tada bi Becks najvjerojatnije zaigrao u Paris St. Germaineu. Po svemu sudeći to mu i ne bi pretjerano odgovaralo jer se za SAD toliko vezao da namjerava jednom posjedovati i klub iz tamošnje prve lige. Budući da je svojim, tada kontroverznim, transferom 2007. godine započeo blagi trend prelazaka nešto starijih europskih nogometnih zvijezda preko Atlantika, pa su njegovim stopama pošli Thierry Henry i Robbie Keane, a uskoro bi mogao i Frank Lampard, Beckham u SAD-u želi ostati i zbog – dobrog društva.

Linker
24. travanj 2024 08:02