SAMO U GLORIJI

Janja Coce: Žalim što Vinku nisam ispunila posljednju želju

Udovica nedavno preminulog trogirskog tenora i estradne zvijezde, u ekskluzivnoj emotivnoj ispovijesti za Gloriju govori o njegovim posljednjim mjesecima u bolnici te otkriva da je – boreći se za život – smršavio čak 50 kilograma.

Janja Coce govori kako joj prolaze dani bez čovjeka s kojim je provela gotovo četiri desetljeća svog života, o njegovoj teškoj borbi s bolešću, trenucima oproštaja uz bolesničku postelju te otkriva kako žali što suprugu nije ispunila posljednju želju – da vidi svog voljenog psića Medu, koji od njegove smrti tuguje gotovo poput čovjeka.

– Navikla da Vinko često izbiva iz kuće, sve do ovog ponedjeljka, 11. studenog nisam bila sasvim svjesna da ga više nema. No u ponedjeljak mi je bio rođendan, a moj me suprug nije nazvao da mi ga čestita, kao što je običavao sve ove godine. Otad samo plačem. Njegov brat Duje tješi me, govoreći “Nemoj, znaš da Vinko tu negdje pjeva”, no ja iz dana u dan postajem sve više svjesna da se nikad više neće vratiti doma – među ostalim, ispričala je Janja Coce.

Foto: Saša Burić Copyright Gloria

Linker
20. travanj 2024 06:36